Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne Skalnica

Adres obiektu Tatrzańska 31, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Kacper
Dodano: 2015-02-12
Pobyt od: 2015-02-11 do 2015-02-13
 
 
    

W pełni zgadzam się z poprzedniczką, pani bardzo miła i pomocna, aczkolwiek niektórym może nie odpowiadać jej specyficzne poczucie humoru, super łazienka, pokój bardzo ładny, zadbany i w pełni wyposażony (lodówka, mikrofalówka, czajnik, ekspres przelewowy, niezbędne naczynia (w razie czego pani nie robi problemów z wypożyczeniem) i telewizor (niestety jestem przeczulony na pisk niektórych telewizorów CRT, a ten okazał się być jednym z nich)).


 
 

Ania
Dodano: 2014-02-20
Pobyt od: 2014-02-17 do 2014-02-19
 
 
    

Bardzo polecam ten domek, Pani bardzo miła, łazienki czyściutkie, pokoje również bardzo ładne z telewizorem. To co było nam potrzebne dodatkowo z kuchni Właścicielka chętnie dała (typu noże, widelce itd.) Polecam :)


 
kkk
Dodano: 2011-08-15
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-08
 

Bardzo miło wspominam pobyt. Gospodyni sympatyczna i pomocna, choć w pierwszym momencie wydawała się troszkę szorstka. Jednak szybko stała się bardziej ufna i serdeczna. Polecam!!


 
Hania
Dodano: 2011-06-21
Pobyt od: 2011-06-21 do 2011-06-21
 

Do Skalnicy jeżdżę od 1962 roku.Zawsze jest serdecznie, gościnnie i z pełną gotowością pomocy turyście w jego potrzebach.Góralski styl obiektu, czystość pokoi, piękny zadbany ogród i ciepła postawa właścicielki sprowadza mnie tam każdego roku. 2011.06.21. Hania


 
Beata
Dodano: 2011-06-21
Pobyt od: 2010-08-08 do 2010-08-15
 

Bardzo miło i sympatycznie byłam w Skalnicy 3 razy goraco polecam


 
ar. woźn
Dodano: 2011-02-20
Pobyt od: 2011-02-14 do 2011-02-19
 

Pokoje z łazienkami, (czyste i obszerne), atmosfera bardzo dobra, dużo wyciągów narciarskich w pobliżu, gospodyni O.K. Wszystkim polecam ! ! !.


 
Kasia
Dodano: 2010-02-08
 

Byłam w Skalnicy,nie zgadzam sie z opinią ze włascicielka sie wszystkiego czepia.To goście potrafią być uciążliwi,niszcząc to co ona oferuje.A i trafią się Paździochy co papier toaletowy zabiorą.Pokoje czyste,wszystkie problemy włascicielka rozwiązuje od ręki.Bardzo miło wspominam pobyt,polecam serdecznie wszystkim ,którzy cenią sobie spokój i chcą odpocząć .


 
Magda i Łukasz
Dodano: 2009-08-23
 

Zgadzamy się z Panem Andrzejem gospodyni się wszystkiego czepia i nic jej nie pasuje.. Jest strasznie nie miła..Problemem było skorzystanie z kuchni by ugotowac mleko dla dziecka.. odradzamy!!!


 
JiA
Dodano: 2009-03-15
 

Bylem w Skalnicy latem 2007 roku. Pobyt rewelacyjny. Zero problemow z wlascicielami. Rewelacja. Zdjecia w galerii przywoluja tylko mile wspomnienia, dlatego na pewno tam niebawem wraz z malzonka wrocimy. :) Jacek i Agata z Podlasia


 
Marcin
Dodano: 2007-08-24
 

Wypoczynek w Skalnicy pierwsza klasa, pokoje bardzo przestronne,czyste zadbane a co najwazniejsze w oryginalnym goralskim stylu. Fantastyczne widoki z pokoju na Tatry i co najwazniejsze cisza i spokoj oraz swietna baza wypadowa na szlaki w Tatry. Gorąco polecam i pozdrawiam właścicielke Skalnicy. Marcin z Mazur!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie